Boekhouden

Exact Online

BBMC B.V. is medio 2018 overgestapt van het boekhoudpakket Davilex Business naar het pakket Exact Online.
Exact Online is qua boekhoudpakket meer gericht op de toekomst en de modernere realiteit van interactie tussen klant en adviseur.
Door deze overstap zijn de volgende mogelijkheden toegevoegd binnen het uitbesteden van de administratie aan BBMC  B.V.:

  • Bankkoppeling met boekhoudpakket

We hebben de mogelijkheid om uw zakelijke bankrekening te koppelen aan het boekhoudpakket. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om uw bankmutaties rechtstreeks te boeken vanuit de elektronische aanlevering van de bank en zijn we niet meer afhankelijk van de aanlevering van bankafschriften.

Deze koppeling werkt niet altijd sneller, echter wel makkelijker doordat we altijd over de juiste bankgegevens beschikken voor het verwerken van uw boekhouding en u geen afschriften meer behoeft uit te draaien bij het aanleveren van uw boekhouding.

  • Klant Kantoor App

Exact biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een klant kantoor app.
Met deze app. (voor telefoon en tablet) heeft u de mogelijkheid om inkoop- en
verkoopfacturen elektronisch aan te leveren, rechtstreeks in uw administratie.
Tevens kunt u andere documenten die u wilt aanleveren aan ons uploaden.
Met de klant kantoor app kunt u tevens in uw financiële cockpit wat u inzicht geeft in uw omzet en kostengegevens alsmede uw facturen en klantgegevens.

  • Zelf boekhouden

 
Indien u over voldoende financiële en boekhoudkundige know how beschikt kunt u ook zelf uw administratie boeken in Exact Online, d.m.v. het afsluiten van een eigen abonnement.
Wordt uw administratie nu door ons verwerkt en wilt u dat onder een eigen abonnement gaan doen dan hebben we de mogelijkheid om een eigendomsoverdracht van uw administratie te bewerkstelligen zodat u verder kunt in dezelfde administratie vanaf het punt waar wij gebleven zijn.
Als u ons als adviseur linkt binnen deze administratie dan kunnen we altijd meekijken en corrigeren waar nodig is.

Mocht u interesse hebben in één of meerder van bovenstaande mogelijkheden en bent u hierover nog niet door ons benaderd, neem dan gerust contact met ons op.